CHALLENGE 1000 BULAN

Lailatul Qadar (لیلة القدر‎) merupakan satu malam yang terjadi pada bulan ramadan, yang mana lebih baik daripada 1000 bulan. Jadi, malam Lailatul Qadar adalah satu malam yang sangat dinantikan oleh setiap umat Islam. Betapa beruntungnya kita dipertemukan dengan malam istimewa ini. Masha Allah.

Nak tahu tak? Apabila kita bersedekah jatuh pada malam Lailatul Qadar walaupun serendah RM 1, seolah-olah kita bersedekah setiap hari selama 84 tahun. Lebih-lebih lagi sedekah di bulan Ramadan merupakan amalan yang sangat disukai oleh Allah SWT. Terdapat banyak kelebihan apabila kita bersedekah, antaranya sedekah mampu memisahkan diri kita dari neraka, memudahkan kita melalui titian sirat dan ia juga menjadi asbab penyembuhan sesuatu penyakit. Jom terus istiqamah bersedekah di bulan mulia ini.

"BIAR SEDIKIT TAPI ISTIQAMAH"

"Sesiapa yang menghidupkan malam al-Qadar dengan keimanan dan mengharapkan (pahala), diampuni dosanya yang terdahulu"

Untuk transaksi secara manual / transfer / CDM boleh bank in ke akaun di bawah.

Bank :  MAYBANK

Nama :  Yayasan Maghfirah

No akaun :  562263552802

Sila letakkan reference 1000BULAN

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

PILIHAN SUMBANGAN

Pilihan Kuantiti Nilai (RM)
PAKEJ JANNATUL FIRDAUS-RM500